Intro Christ Klep Buitenlands- en defensiebeleid van Rusland Maskirovka (misleiding) Hoe sterkt is militair Rusland? Conclusie Vragen
Haagsch College 
Op 23 Februari 2015 was het onderwerp: Het militaire Rusland. Vormt Rusland een serieuze militaire bedreiging? Bekijk de gedeelde kennis en inzichten door Christ Klep en de vragen via deze mindmap website. Bekijk de foto's en de video op Haagsch College.
NAVO College
Sinds de crisis in Oekraïne zijn de spanningen weer opgelaaid tussen twee oude vijanden: de NAVO-landen en Rusland. Is een militaire confrontatie echt uitgesloten? Christ Klep neemt de recente militaire geschiedenis van Rusland onder de loep en spreekt over de kracht van het huidige Russische leger. Ook kijkt hij naar het antwoord van de NAVO op de recente spanning en stelt de vraag hoe dit gaat aflopen. Christ Klep is militair historicus, onderzoeker en gastdocent aan verschillende universiteiten.
Bekijk de informatie op deze site bekijken:
  • Via de 'takken' van de mindmap kunt u door de mindmap heen navigeren. De eerste tak  staat op 13.00 uur. Daarna kunt u met de klok mee op elke tak klikken.
  • Als u met uw muis over een van de takken schuift en er verschuint een 'handje' dan  kunt  u doorklikken. U kunt ook op 'volgende' en 'vorige' klikken.
  • Met de terugknop (<--- ) in de browser of 'backspace' op uw toetsenbord, kunt u een  pagina terug in de mindmap.
Connection of Minds
Connection of Minds gelooft dat de communicatie tijdens bijeenkomsten veel beter kan (en moet) en is gedreven om mensen hierbij te helpen. We zijn gespecialiseerd in het verbinden en structureren van de gedachtewerelden van deelnemers tijdens bijeenkomsten zoals vergaderingen, brainstorms, congressen en events.
Meer informatie? Stuur ons een email of neem contact op per telefoon: 070 707 1355