Ronald van den Hoff Keynote: Society 3.0 1 Mike Coumans 2 Nick Dinsbach 3  Jelmer van Alst 4 Carl Kerchmar 5 Alex Bontenbal 6 Menno Pleij 7 Ben Buurke 8 van straaten 9 Rutger    Bremer 10 Matthijs Otto Extra vragen Samenvatting
Welkom bij het mindmapverslag van de CLC VECTA Platformbijeenkomst Congressen gehouden op 03-10-2014 gemaakt door Connection of Minds.
Hoe kunt u de informatie op deze site bekijken?
  • Via de 'takken' van de mindmap kunt u door de mindmap heen navigeren. De eerste tak staat op 13.00 uur. U kunt met de klok mee op elke tak klikken.
  • Als u met uw muis over een van de takken schuift en er verschuint een 'handje' dan kunt u doorklikken. U kunt ook op 'volgende' en 'vorige' klikken.
  • Onder elke pagina kunt u een reactie achterlaten of uw mening delen. Deze wordt zichtbaar voor alle bezoekers aan de site.
Connection of Minds
Connection of Minds gelooft dat de communicatie tijdens bijeenkomsten veel beter kan (en moet) en is gedreven om mensen hierbij te helpen. We zijn gespecialiseerd in het verbinden en structureren van de gedachtewerelden van deelnemers tijdens bijeenkomsten zoals vergaderingen, brainstorms, congressen en events.
Volg Connection of Minds via: LinkedInTwitterFacebookYouTubePinterestGoogle+  & Slideshare 
Meer informatie? Stuur ons een email of neem contact op per telefoon: 070 707 1355