Haal meer uit bijeenkomsten: vergaderingen, brainstorms, events & congressen.

BNR Mobility Debat tijdens Mobility Week

Project Description

Op 12 september 2013 werd bij BNR een debat over het mobilteitsbudget gehouden tijdens de Mobility Week. Tijdens deze bijeenkomst heeft Sander Kamp (LiveMindMapper) een mindmap gemaakt van de verschillende discussies. Eerder heeft Connection of Minds een event ondersteund met LiveMindMappen en de Dynamische Dialoog van het kick-off event van Athlon Mobility Consultancy.

Mobiliteitsbudget

Tijdens het debat, georganiseerd in het kader van BNR’s Mobility Week, discussieerden twee verschillende groepen over het mobiliteitsbudget. De deelnemers vertegenwoorden diverse organisaties die reeds met een mobiliteitsbudget ofwel met alternatieve vormen van vervoer werken. Deelnemende debateurs waren Shell, de Vereniging Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA), NS Zakelijk, Mercedes-Benz, de voorzitter van het Formule E-Team, de eigenaar van Autoblog.nl, Capgemini Nederland en medeoprichter / directeur van QWIC (producent van elektrische fietsen en scooters). De sessie werd gepresenteerd door Meindert Schut, presentator en moderator van BNR.

Tijdens de debatten werden vier onderwerpen besproken: de actualiteit van de trein, de verschillende toepassingen van de mobiliteitspas, de verschillende vormen van elektrisch vervoer en het veranderende gebruik van (lease)auto’s. Na afloop van het tweede debat gingen panelleden in op vragen van diverse deenemers. Dit leverde mooie discussies en uitspraken op die direct werden vastgelegd in de LiveMindMap. Deze MindMap is hieronder te vinden. Wanneer u doorklikt naar Slideshare, is de MindMap te downloaden als PDF.

Het debat werd afgesloten door Tom Tempelman van sponsor Regus, die naast een korte samenvatting van de avond ook drie maanden gratis werken bij werkplekken van Regus weggaf.

Mindmap

 

Neem contact op met een adviseur

Project Details

  • Client BNR, FD Media Groep
  • Date 12 september 2013
  • Tags Dynamische Dialoog, Events en congressen, Keynote Mapping, Modereren, Open Group Mapping
Launch Project

Related Projects

Back to Top