Haal meer uit bijeenkomsten: vergaderingen, brainstorms, events & congressen.

Event 11 Kansen op LinkedIn

Project Description

Op 30 maart vond in de Jaarbeurs Utrecht Event11 plaats. Het event voor de evenementenbranche. Op 30 en 31 maart kamen 11.256 bezoekers uit de eventbranche naar Utrecht. Een waar palet aan creatieve innovaties, uiteenlopend van een live twittervogel tot opblaasbare break-out rooms, trokken de aandacht van de bezoekers. Op 30 maart was er een Superbrainstorm met als onderwerp De kansen op Linkedin. De bijeenkomst ging over Personal Branding en het verbinden van meeting-deelnemers.

Professor Henry Robben en Linkedin trainer Jan Vermeiren verzorgen de inleidende presentaties. Vervolgens wisselen de deelnemers samen ideeën uit.

Superbrainstorm

Superbrainstorm: Kansen op Linkedin Event werd door de Aaaaha! the Actor Factory georganiseerd.

Marketing professor Henry Robben (Nyenrode Business Universiteit) geeft tips over Personal Branding. Vervolgens liet hij het geheim van succesvolle merken ervaren om erna de brug te maken naar de deelnemers.

Linkedin trainer Jan Vermeiren liet zien hoe je Linkedin kunt benutten om je evenement te versterken, de basis daarvoor is zijn internationale best seller: Hoe Linkedin nu ECHT gebruiken. Daarnaast is hij oprichter van Networking Coach, het eerste door LinkedIn gecertificeerde trainingsbureau ter wereld. Jan liet zien hoe je doelgericht deelnemers voor je congres of salesevenement kunt selecteren. Hij toonde de verborgen mogelijkheden binnen Linkedin.

Erik Peekel (Aaaaha! the Actor Factory) was dagvoorzitter voor de grootste Superbrainstorm van de branche. Superbrainstorm: Hoe presenteer je jezelf? En wordt vervolgens in gesprek met gebracht vakgenoten. Hij gaat op zoek naar de slimste tips vanuit de groep. Het eerste deel gaat over Personal Branding. Hoe kun je jezelf helder en prikkelend profileren? Je ontmoet vakgenoten 1-op-1 en wisselt onderling je beste tips uit. De meest zinvolle en prikkelende tips worden gedeeld met alle deelnemers.

200 Eventmanagers gingen met elkaar in gesprek over de kansen van Linkedin.

Opdracht en uitvoering

Tijdens de 2 uur durende bijeenkomst heeft LiveMindMapper Alexis van Dam de bijeenkomst in diverse mindmaps vastgelegd. De presentaties van de sprekers zijn in de vorm van mindmaps vastgelegd. Tijdens de Superbrainstorm was de mindmap live in beeld. Alle aanwezigen zagen hun reacties op de stellingen direct voor zich in beeld. Tijdens het aandragen van de ideeën werden deze direct gestructureerd.

Resultaat

Bekijk de speciale mindmapwebsite met daarin de mindmaps als PDF download van:

Personal Branding door Professor Henry Robben (Nyenrode Business Universiteit)

“Hoe Linkedin nu ECHT gebruiken”, Jan Vermeiren (Networking Coach)
Iedereen elke dag plezier, Marcel Drijber

Superbrainstorm

 

Reacties/ sfeer

Project Details

  • Client Aaaaha! the Actor Factory
  • Date 30 maart 2011
  • Tags Events en congressen, Keynote Mapping
Launch Project

Related Projects

Back to Top