Haal meer uit bijeenkomsten: vergaderingen, brainstorms, events & congressen.

MPI NL Conference 2010

Project Description

Bijeenkomst

mpi2Op dinsdag 9 maart 2010 troffen ongeveer 350 eventprofessionals elkaar in Amsterdam RAI Elicium. Tijdens de MPI NL Conference 2010 congres waren 15 sprekers die hun kijk op een veranderende wereld deelden. Hun observaties werden vertaald in concrete ideeën voor de evenementenbranche. Het congres stond in het teken van veranderingen. Wat gebeurt er in de wereld en hoe kun je dat toepassen op bijeenkomsten? Duurzaamheid en social media kwamen ruimschoots aan bod, daarnaast was er veel aandacht voor het evenementenconcept. Het programma was opgedeeld in 3 delen: [R]evolutie in creatie, in communicatie en in organisatie. Sprekers werden afgewisseld met filmpjes, improvisatie comedy en een superbrainstorm.

Opdracht & Uitvoering

De mindmappers van Connection of Minds hebben dit gehele congres gevisualiseerd. Het resultaat in mindmapwebsite met daarin meer dan 10 individuele mindmaps, 1 van iedere presentatie. Sprekers waren onder andere: Jim Stolze, Erik Peekel, Paul Moers, Lykle de Vries, Martijn Aslander, Ruud Janssen en Herman Pleij.

mpi-sprekers

Resultaat MPI NL Conference 2010

Bekijk het resultaat in de vorm van een doorklikbare mindmapwebsite. In deze mindmap website kunnen de mindmaps van presentaties op verschillende manieren worden bekeken. Een standaard 1 pagina PDF; een online mindmap en sommige zijn als website te bekijken.

mpi-screenshot

MindMeister mindmap

Mindmap van Lykle de Vries als voorbeeld, maak gebruik van zoom (+ & -) om in en uit te zoomen, of bekijk de mindmap fullscreen. Met de plusjes aan de takken kunnen onderdelen van de tak worden in- en uitgeklapt.

Reacties/ sfeer

Bekijk onderstaande video voor een sfeerimpressie van het congres.

Diverse ander media besteedde aandacht aan het livemindmapping op de NL Conference, zoals: Artikel op Quality in Meetings

Project Details

  • Client MPI The Netherlands Chapter
  • Date 9 maart 2010
  • Tags Events en congressen, Keynote Mapping
Launch Project

Related Projects

Back to Top