Welkom Situatie Nieuwe realiteit Geo-economie Geopolitiek wordt belangrijker China Schaliegas als game changer Rusland Oekraïne Dwang diplomatie Conclusie Q&A Download PDF
Haagsch College 
Op 1 september 2014 was het onderwerp: Gaan we terug naar de tijden van de Koude Oorlog? Bekijk de gedeelde kennis door Rob de Wijk en de vragen via deze mindmap website.
Het grote geopolitieke college
Een veel gehoorde vraag, na de inname van de Krim door Rusland, de tragedie met het neerhalen van vlucht MH17, en de sancties van het westen aan het adres van Poetin. Rob de Wijk gaat in zijn Haagsch College o.a. in op de vraag hoe de spanning zo ver heeft kunnen oplopen. En of de kwestie Oekraïne wel op zichzelf staat. Maar ook: hoe moeten wij omgaan met de geopolitieke uitdagingen waarin de Russen en Chinezen de hoofdrol spelen.
Bekijk de informatie op deze site:
  • Via de 'takken' van de mindmap kunt u door de mindmap heen navigeren. De eerste tak  staat op 13.00 uur. Daarna kunt u met de klok mee op elke tak klikken.
  • Als u met uw muis over een van de takken schuift en er verschuint een 'handje' dan  kunt  u doorklikken. U kunt ook op 'volgende' en 'vorige' klikken.
  • Met de terugknop (<--- ) in de browser of 'backspace' op uw toetsenbord, kunt u een  pagina terug in de mindmap.
Connection of Minds
Connection of Minds gelooft dat de communicatie tijdens bijeenkomsten veel beter kan (en moet) en is gedreven om mensen hierbij te helpen. We zijn gespecialiseerd in het verbinden en structureren van de gedachtewerelden van deelnemers tijdens bijeenkomsten zoals vergaderingen, brainstorms, congressen en events.
Meer informatie? Stuur ons een email of neem contact op per telefoon: 070 707 1355