Haal meer uit bijeenkomsten: vergaderingen, brainstorms, events & congressen.

Inzicht in nieuwe trends tijdens ICT Congres Delft

Project Description

Bijeenkomst

Op donderdag 1 oktober 2009 organiseerde de ICT-Kring Delft 2.0 voor de tweede maal een congres. Ruim 120 bezoekers hebben zich gedurende de dag laten inspireren door de sprekers en hebben daarnaast ruim de gelegenheid gehad om met elkaar te netwerken.

Opdracht & Uitvoering

 

LiveMindMapper Alexis van Dam heeft tijdens het congres van de 9 presentaties een mindmap gemaakt. Deze mindmaps hebben als doel bezoekers aan het congres na afloop de gepresenteerde informatie aan te bieden. Het voordeel van de mindmaps is dat op een toegankelijke, kleurrijke, gestructureerde wijze informatie wordt gepresenteerd.

Tijdens het congres groeide de MindMaps live voor de deelnemers ook een groot bioscoopscherm. In de bioscoopzaal werd aan de linkerkant de presentatie gebeamd terwijl aan de rechterkant gedurende sprekerstijd de mindmap werd geprojecteerd. Hierdoor gingen deelnemers associëren en vragen stellen. Deze vragen zijn vervolgens direct gevisualiseerd in de mindmap met de antwoorden van de spreker er aangekoppeld.

Voor elke spreker is er een nieuwe mindmap gemaakt. Hierdoor konden de aanwezigen de presentatie volgen maar ook zien wat er werd verteld. Deze combinatie zorgt ervoor dat aanwezigen tijdens een dag van ongeveer 7 uur toch veel kunnen opnemen van de diverse onderwerpen. Na afloop van de dag zijn de mindmaps ter beschikking gesteld op de site van ICT Kring Delft. De organisatoren hebben deze in rapportagevorm op de website geplaatst.

Resultaat

Bekijk de mindmaps via onderstaande links:

Project Details

  • Client ICT Kring Delft
  • Date 1 oktober 2009
  • Tags Keynote Mapping
Back to Top