SuperBrainstorm

De SuperBrainstorm is gericht op grotere groepen. In tegenstelling tot de Dynamische Dialoog kun je bij grotere groepen niet ‘dieper’ in gesprek gaan, maar wil je wel energie losmaken, alle ideeën ‘opvangen’ en de verbinding aangaan. Bekijk onderstaande video om een goed beeld te krijgen van de SuperBrainstorm.

De Superbrainstorm is een bekende formule die o.a. de Aaaaha The Actor Factory bij grotere congressen toepast. Connection of Minds verzorgt het vastleggen van de ideeën in een LiveMindMap op één of meerdere schermen. Onderstaande video geeft een goed beeld en sfeer van een SuperBrainstorm.

SuperBrainstorm als onderdeel van een bijeenkomst

Hoe moeten de bezoekers weglopen na een bijeenkomst? Wat moeten de bezoekers minimaal hebben gedaan, gehoord, geleerd en/of ervaren? Neem contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvend intake-  of adviesgesprek om zo meer uit een bijeenkomst te halen. Hoe past de Superbrainstorm in een bestaand programma van een bijeenkomst? Neem contact op via telefoonnummer 070 707 1355, of via:

[button link=”https://connectionofminds.com/contact/” size=”medium” color=”orange” target=”_self”]Neem contact op met een adviseur[/button]

 

[portfolio projects=”3″ title=”Laatste SuperBrainstrom projecten” show_title=”yes” columns=”4″ filters=”Superbrainstorm”]