Haal meer uit bijeenkomsten: vergaderingen, brainstorms, events & congressen.

Het Nieuwe Verbinden

Project Description

Bijeenkomst

De bijeenkomst Het Nieuwe Verbinden was op 6 juni op landgoed Nijenrode in het Koetshuis. Initiatiefnemer Erik Peekel van Aaaaha! The Actor Factory bracht 100 congres- en eventorganisatoren samen. Erik Peekel leidde een Superbrainstorm die door Alexis van Dam van Connection of Minds werd ondersteund met LiveMindMapping. de deelnemers deelden daarin hun inzichten: hoe kun je deelnemers verbinden met elkaar en met elkaars ideeën? Bekijk deze en overige reacties hieronder.

Na de superbrainstorm waren er een aantal sprekers:

  • LinkedIn directeur Eugenie van Wiechen,
  • Nudge-oprichter Jan van Betten,
  • standup inspirator Nils Roemen,
  • initiatiefnemer van Iedereen Elke Dag Plezier Michiel Drijber
  • Communicatie-expert professor Flip van der Wal.

Opdracht & Uitvoering

Gedurende de middag heeft de mindmapper alle presentaties, cases en de superbrainstorm live via mindmaps vastgelegd. Tijdens de Superbrainstorm was de mindmap op het grote scherm zichtbaar. Hierdoor zagen de deelnemers de input van andere deelnemers voor zich verschijnen. Hierdoor kon men op elkaar inhaken en elkaar vragen stellen. Net zoals op Event11 werd wederom samengewerkt met Tweetredacteur. MindMaps en Twitteren blijkt een mooie combinatie.

De mindmaps van de bovenstaande sessie zijn te bekijken als doorklikbare website waar men direct op kan reageren. Eveneens zijn de mindmaps te bekijken als PDF. De PDF van de Superbrainstorm en LinkedIn zijn in het programma NovaMind gemaakt, de overige mindmaps zijn gemaakt met MindManager en de Visual Webexport.

Resultaat

Hieronder staat de doorklikbare mindmap website.

Bekijk de PDFs hieronder. Ben je Mac gebruiker, open de PDF (na het downloaden) in Acrobat Reader (niet preview programma van Apple). Het kan zijn dat de tekst niet leesbaar is wanneer de PDF wordt geopend in het browser venster (Apple en Windows), graag de PDF eerst downloaden en openen in Acrobat Reader.

Het Nieuwe Verbinden 2011 – Superbrainstorm

Het Nieuwe Verbinden 2011 – Case1 Nudge

Het Nieuwe Verbinden 2011 – PresentatieLinkedin

Het Nieuwe Verbinden 2011 – Presentatie Durf te vragen

Het Nieuwe Verbinden 2011 – Case 2 IEDP

Reacties/ sfeer

Sfeerimpressie video gemaakt door Aaaaha! The Actor Factory.

lees het artikel van

Nils Roemen

Interesse

Interesse om uw congres of event op een bovenstaande manier te visualiseren met LiveMindMapping? Neem dan eens contact met ons op. Wij geven opmaat advies om meer uit uw event of congres te halen

Project Details

  • Client Aaaaha! The Actor Factory
  • Date 6 juni 2011
  • Tags Brainstorms, Events en congressen, Keynote Mapping, Superbrainstorm
Launch Project

Related Projects

Back to Top