Thinking Table

Met de Thinking Table formule wordt interactie optimaal gefaciliteerd en vastgelegd tijdens een diner aan één of meerdere tafels. Ideaal voor een Client Loyalty Evenement, relatie-evenement of een Ronde Tafelbijeenkomst. De Thinking Table is ook als white label te ‘rebranden’ voor een bijeenkomst geheel in de stijl van het event of bijeenkomst naar keuze. Bekijk onderstaande video als voorbeeld van een white label om alvast een korte indruk te krijgen van de kracht en de mogelijkheden.

Aanpak

In overleg met u bereiden wij het thema goed voor. Er wordt een briefing en draaiboek gemaakt in de vorm van een compacte mindmap. Eventueel een groot onderzoek zetten wij om in een mindmapwebsite (met de essentie) die dient als voorbereiding voor de deelnemers; desgewenst delen we de mindmap op papier uit aan tafel.

Hierdoor ontstaat er een ‘homogener ingangsniveau’. De deelnemers worden vooraf  in overleg met de opdrachtgever ‘gescreend’ op hun mogelijke bijdrage. De kennis, inzichten, informatie die tijdens de Thinking Table worden opgehaald, worden verwerkt in een mindmapwebsite die na afloop met de deelnemers wordt gedeeld, zodat de input niet verloren gaat!

De informatie staat desgewenst achter een wachtwoord, zodat de alleen de deelnemers de informatie kunnen bekijken. Het is mogelijk voor de deelnemers om via de reactiemodule na afloop de informatie aan te vullen en te verrijken.

De deelnemers zitten aan een ronde tafel. Deze ronde tafels staan tegen elkaar en in het midden staan schermen. Op deze schermen zien de deelnemers de mindmap groeien tijdens de gesprekken. Na iedere ronde schuiven deelnemers door zodat er nieuwe connecties worden gelegd en kennis wordt gedeeld.

De groep gaat onder begeleiding van Moderator(en) en LiveMindMapper(s) aan de slag met een uitdaging. Er zijn een aantal rondes waarin deelnemers met elkaar in dialoog gaan, waar de moderator het beste uit de mensen haalt en de LiveMindMapper alles vastlegt.

Alles wordt dus ‘live’ vastgelegd door een Mindmapper en de Moderator gebruikt de mindmap om de rode draad uit te lichten en iedereen te ‘horen’.

In deze formule kan met één of meerdere (tot wel 15 tafels) worden gewerkt en kan de mindmap samen worden opgebouwd met behulp van computers. Er kan ook gebruik worden gemaakt van papieren vellen die ‘doorschuiven’ (Worldcafe aanpak).

lmm-artikel-nbc

Thinking Table als onderdeel van een bijeenkomst

Hoe moeten de bezoekers weglopen na een bijeenkomst? Wat moeten de bezoekers minimaal hebben gedaan, gehoord, geleerd en/of ervaren? Neem contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvend intake- of adviesgesprek om zo meer uit een bijeenkomst te halen. Hoe past de Thinking Table in een bestaand programma van een bijeenkomst? Neem contact op via telefoonnummer 070 707 1355, of via:

[button link=”https://connectionofminds.com/contact/” size=”medium” color=”orange” target=”_self”]Neem contact op met een adviseur[/button]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *