Formules

Connection of Minds biedt diverse formules aan ter ondersteuning van Congressen & Events, Brainstorms en Vergaderingen. De belangrijkste elementen om een passend advies te geven zijn:

  • grootte van de groep
  • de mate van interactie
  • de mate van diepgang
  • de lengte van de sessie

Formules van Connection of Minds

Connection of Minds heeft vanuit de behoefte van haar opdrachtgevers onderstaande formules bedacht. Geen bijeenkomst is hetzelfde en daarom leveren wij altijd maatwerk om zo veel mogelijk uit een bijeenkomst te halen en te zorgen voor interactiviteit en draagvlak.

[one_half]

[/one_half] [one_half_last]

[/one_half_last]

Keuzehulp

keuzehulp formules connection of minds
Voor het kiezen van de juiste formule adviseren wij te beginnen met ’the end in mind’. Hoe wil je dat de deelnemers aan het einde van de bijeenkomst weglopen? Met welke ’take aways’ en wat voor gevoel?

De keuzehulp van Connection of Minds bevat een overzicht van de beschikbare formules. Afhankelijk van het doel van uw bijeenkomst zijn meerdere combinaties mogelijk (bijvoorbeeld de Concentrische Brainstorm in combinatie met de Dynamische Dialoog).

De eventspecialisten van Connection of Minds adviseren u graag om uw bijeenkomst of event leuker, interactiever en nuttiger te maken. Laat de gegevens hieronder achter en dan krijgt u en overzicht van de mogelijkheden uitgesplitst naar de eerder genoemde elementen.

[contact-form-7 id=”1424″ title=”Aanvraag keuzehulp”]

Reacties

Eén reactie op “Formules”

  1. […] Dat geeft draagvlak voor de verdere stappen. Dit noemen we ‘live(mind)mapping’. Er zijn diverse werkvormen op basis van Live Digital Mapping. In dit artikel over Live Digital Mapping staat een […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *