Connection of Minds

[separator headline=”h1″ title=”Connection of Minds?”]

icon-comConnection of Minds gelooft dat de communicatie tijdens bijeenkomsten veel beter kan (en moet) en is gedreven om mensen hierbij te helpen. We zijn gespecialiseerd in het verbinden en structureren van de gedachtewerelden van deelnemers tijdens bijeenkomsten zoals vergaderingenbrainstormscongressen en events.

Ontsluit het collectieve brein

Dit ‘ontsluiten van het collectieve brein’ leidt tot meer overzicht en inzicht, meer onderlinge interactie en diepgang, beter begrip en betere ideeën. Deelnemers vertellen vaak dat ze met meer energie uit de bijeenkomst komen dan dat ze bij de start hadden, omdat ze zich gehoord en verbonden voelen. De gewenste opvolging zal dan eerder en met meer draagvlak plaatsvinden. Hierdoor versnellen veranderprocessen aanzienlijk, waardoor de (concurrentie)kracht van een organisatie toeneemt.

Connection of Minds zet hiervoor diverse technieken, methodieken en technologieën in, zoals facilitatie door een moderator, een zogenaamde LiveMindMapper en templates (zoals de 5W+H, beslisbomen en stakeholderkaarten), maar ook het samen – tegelijkertijd – visualiseren in de cloud, zoals bij Het Idea Donation Center.

Maak kennis met Connection of Minds

Webinar en preso CoM 2014 webexpGraag maken wij kennis met organisaties en bedrijven om hen te helpen hun communicatie voor, tijdens en na bijeenkomsten te verbeteren. In een tijd waarin er steeds meer informatie over ons wordt uitgestort, is relevante en praktische kennis op het juiste moment steeds meer van belang. Wanneer Live Digital Mapping wordt ingezet, wordt er vaak door de deelnemers tijdens een bijeenkomst kennis gemaakt. De kennis van de deelnemers wordt geuit en vervolgens live vastgelegd in een visuele mindmap. Deelnemers kunnen op elkaar aanvullen en corrigeren. Hierdoor wordt er meer kennis gedeeld en deze kennis is vervolgens deelbaar met anderen.

Wat kan Connection of Minds betekenen?

Hoe en wie hebben wij op welke manier al geholpen? Wij hebben het antwoord op dit soort vragen in een mindmap gezet. Deze mindmap is als doorklikbare mindmap website gemaakt. Neem voor meer vragen contact met ons op

Reacties

Eén reactie op “Connection of Minds”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *