Open Group Mapping

Met Open Group  Mapping kan een groep onder begeleiding van een Moderator en LiveMindMapper met elkaar in dialoog gaan om een uitdaging aan te pakken, een probleem op te lossen of een ‘case’ verder uit werken.

De groep zit in een traditionele ‘U-opstelling’ met maximaal 18 deelnemers aan tafel. Hierdoor kunnen deelnemers optimaal met elkaar interacteren en kan de Moderator/ Facilitator ‘in de groep staan’ en het proces om tot gedragen oplossingen en uitwerkingen te komen maximaal faciliteren.

De Moderator en LiveMindMapper faciliteren en zorgen samen dat in diverse iteratieslagen het denkwerk van de subgroepen wordt geïntegreerd in het eindresultaat op een manier dat makkelijk conclusies kunnen worden getrokken. Hier kunnen eventueel volgende stappen in worden gezet, die dan het draagvlak van de deelnemers heeft.

Deze werkvorm is ideaal voor o.a. diverse soorten vergaderingen, project start-ups en risico- en crisissessies.

Open Group Mapping als onderdeel van een bijeenkomst

Hoe moeten de bezoekers weglopen na een bijeenkomst? Wat moeten de bezoekers minimaal hebben gedaan, gehoord, geleerd en/of ervaren? Neem contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvend intake- of adviesgesprek om zo meer uit een bijeenkomst te halen. Hoe past Open Group Mapping in een bestaand programma van een bijeenkomst? Neem contact op via telefoonnummer 070 707 1355, of via:

[button link=”https://connectionofminds.com/contact/” size=”medium” color=”orange” target=”_self”]Neem contact op met een adviseur[/button]

 

[portfolio projects=”3″ title=”Laatste Open Group Mapping projecten” show_title=”yes” columns=”4″ filters=”Open Group Mapping”]