Keynote Mapping

Keynote Mapping is een veelgebruikte vorm van Live Digital Mapping die wordt ingezet tijdens congressen, events en sessies. Deze vorm van Live Digital Mapping heeft als doel kennis, ideeën en inzichten die verbaal worden gedeeld tijdens een keynote, presentatie, talk, pitch, voordracht en/of lezing te visualiseren en vast te leggen waardoor deze deelbaar met anderen wordt. De LiveMindMapper legt deze keynote vast in de vorm van een digitale mindmap.

Live volgen vs ‘achter het gordijn’

Deze mindmap kan zowel zichtbaar voor de aanwezigen in de zaal als tegelijkertijd via een online broadcast zichtbaar zijn. Het voordeel is dat de deelnemers de mindmap kunnen zien groeien, de lijn van het verhaal kunnen vasthouden en dat hun vragen en de antwoorden daarop direct zichtbaar zijn. Het is een levende geheugensteun en bron voor nieuwe associaties voor zowel de spreker als de deelnemers.

De mindap kan ook niet zichtbaar voor deelnemers worden gemaakt (‘achter het gordijn’) en achteraf als mindmap worden gedeeld met deelnemers.

De deelnemers ontvangen na afloop een gestructureerde mindmap die het verhaal van de keynote weergeeft. Daarin staan dan ook de vragen en antwoorden (Q&A’s) en de specifieke voorbeelden die tijdens de keynote aan de orde zijn gekomen. Keynote Mapping wordt vaak ook in combinatie met een van de andere formules ingezet.

Keynote Mapping als onderdeel van een bijeenkomst

Hoe moeten de bezoekers weglopen na een bijeenkomst? Wat moeten de bezoekers minimaal hebben gedaan, gehoord, geleerd en/of ervaren? Neem contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvend intake- of adviesgesprek om zo meer uit een bijeenkomst te halen. Hoe past Keynote Mapping in een bestaand programma van een bijeenkomst? Neem contact op via telefoonnummer 070 707 1355, of via:

[button link=”https://connectionofminds.com/contact/” size=”medium” color=”orange” target=”_self”]Neem contact op met een adviseur[/button]

 

[portfolio projects=”3″ title=”Laatste Keynote Mapping projecten” show_title=”yes” columns=”4″ filters=”Keynote Mapping”]