Haal meer uit bijeenkomsten: vergaderingen, brainstorms, events & congressen.

Inspire 2015 festival van Genootschap voor Eventmanagers

Project Description

Inspire 2015 workshops_v2Tijdens het jaarlijks festival voor de Eventmanagers waren twee mindmappers aanwezig. Dit festival werd georganiseerd door het Genootschap voor Eventmanagers ter inspiratie voor de tweede helft van het jaar. Speciaal voor de eventmanager was een uitlopend aanbod van inspiratie georganiseerd. Het thema van dit jaar was kracht! Varierend van hoe je ruimtes in richt, wat gezonde goede snacks zijn, hoe je nu goede foot’s maakt met je smartphone, de kracht van muziek en een HAKA-workshop. Kortom er was voor iedere eventmanager genoeg om te kiezen. Van een aantal workshops hebben de mindmappers de workshop gevat in een compacte mindmap.

Krachtige mindmaps

Bekijk hieronder de mindmaps die zijn gemaakt van:

Bekijk en download de mindmap van Brainfood door Peter Kuijper van Mind & Health via Postiljon Hotels door op de mindmap te klikken.

brainfood

Bekijk en download de mindmap van De perfecte ruimte door Meike Hartelust van Tom Postma Design via JMT International door op de mindmap te klikken.perfecte ruimte
Bekijk en download de mindmap van Corporate Tribe door Danielle Braun door op de mindmap te klikken.

corporate tribe

Bekijk en download de mindmap vanDe beste camera is de camera die je bij je hebt van Photonic via Grand Hotel Huis ter Duin door op de mindmap te klikken.

fotograferen met smartphone

Bekijk en download de mindmap vanHow To Become No 1 door Brian Farley via Assemblee Sprekersbureau door op de mindmap te klikken.

How to become No1

Bekijk en download de mindmap vanNooit meer saaie sprekers 10 Tips! door Donatello Piras van het Nederlands Debat Instituut door op de mindmap te klikken.

nooit meer saaie sprekers

De kracht zit in mensen

Tijdens de netwerkborrel was het Idea Donation Center aanwezig. Onze facilitatoren vroegen aan de aanwezige drie vragen:

  1. Waar haal jij kracht uit?
  2. Wat beweegt jou?
  3. Hoe ga je het tweede deel van 2015 in?

De antwoorden werden in mindmapvorm vastgelegd op een iPad. Op deze manier konden de deelnemers ook checken dat de facilitatoren op een juiste wijze de reacties vastlegden. Deze werkvorm is gekozen omdat deze luchtig is tijdens een netwerkmoment, maar dat je ook toch deelnemers kan laten reflecteren op het komend halfjaar. De resultaten zijn verwerkt in 3 losse mindmaps voor publicatie in het magazine van het Genootschap voor Eventmanagers.

Project Details

  • Client Genootschap voor Eventmanagers
  • Date 27 augustus 2015
  • Tags Idea Donation Center, Keynote Mapping

Related Projects

Back to Top