Haal meer uit bijeenkomsten: vergaderingen, brainstorms, events & congressen.

Haagsch College De vier gevaren voor Europa

Project Description

Het Haagsch College organiseerde een College met spreker Arend Jan Boekestijn. Het thema van de avond was: het grote Rusland college. Bekijk andere Haagsch College mindmaps.

Haagsch College – De vier gevaren voor Europa

Poetin stelt het westen op de proef in Oekraïne en het Midden-Oosten staat op ontploffen. Tegelijkertijd lijkt de eurocrisis nog steeds niet voorbij en hebben de politieke middenpartijen het moeilijk in de EU. Hoe gevaarlijk zijn deze ontwikkelingen voor Europa?

Tijdens dit Haagsch College, in samenwerking met YoungTheHague, sprak Boekestijn over deze vier crises en de antwoorden daarop van Europese leiders. Wat betekent dit allemaal voor de veiligheid en de toekomst van Europa?

Arend Jan Boekestijn is historicus aan de Universiteit Utrecht, columnist bij Elsevier en voormalig VVD-Kamerlid. Meer info zie Haagsch College.

Haagsch College Mindmap

Bekijk de mindmap van het Haagsch College: de vier gevaren voor Europa. Deze mindmap is chronologisch van opzet en volgt het college. Deze mindmap geeft een compacte weergave van de kennis, inzichten en verbanden van het college.

HCArjendJanBoekestijn

Interesse gewerkt over mindmapping?

Neem contact met ons op of bel met 070 707 1355
Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Related Projects

Back to Top