Haal meer uit bijeenkomsten: vergaderingen, brainstorms, events & congressen.

Haagsch College Prinsjesdag

Project Description

Het Haagsch College organiseerde een College met spreker Herman Pleij . Het thema van de avond was: het grote Rusland college. Bekijk andere Haagsch College mindmaps.

Haagsch College – Prinsjesdag

Op de laatste avond van ‘200 jaar Prinsjesdag’ gaf Herman Pleij, als onderdeel van Den Haag viert Prinsjesdag, een speciaal Haagsch College over de rol van Prinsjesdag in onze samenleving.

Hoe is deze dag in de loop der jaren veranderd? Wanneer begonnen we bijvoorbeeld met het dragen van die rare hoedjes op Prinsjesdag? Ook ging Pleij in op de betekenis van deze dag voor de politiek. Wat zit er écht in het koffertje van de minister van Financiën?

Herman Pleij is cultuurhistoricus en emeritus hoogleraar Historische Nederlandse Letterkunde. Hij schuift regelmatig aan op tv bij o.a. DWDD en Pauw. – See more at: http://www.haagschcollege.nl/?page=archief-college-herman-pleij-het-grote-prinsjesdag-college#sthash.YBaY91Lz.dpuf Meer info zie Haagsch College.

Haagsch College Mindmap

Bekijk de mindmap van het Haagsch College: Het grote Rusland college. Deze mindmap is chronologisch van opzet en volgt het college. Deze mindmap geeft een compacte weergave van de kennis, inzichten en verbanden van het college.

Het grote Prinsjesdag college door Herman Pleij

Interesse gewerkt over mindmapping?

Neem contact met ons op of bel met 070 707 1355
Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Related Projects

Back to Top