Workshop Mapping

Met Workshop Mapping wordt een groep onder begeleiding van een Moderator en LiveMindMapper aan het werk gezet om een uitdaging aan te pakken, een probleem op te lossen of om een ‘case’ verder uit te werken.

De groep zit in een traditionele ‘schoolbankjes’ opstelling met vier à zes deelnemers aan tafel. Hierdoor kunnen deelnemers met elkaar aan het werk gaan om elektronisch en/of handmatig samen mindmaps te maken. Afhankelijk van de opdracht kunnen maximaal zes tafels worden geformeerd om Workshop Mapping goed te laten werken.

De Moderator en LiveMindMapper faciliteren en zorgen dat in diverse iteratieslagen en opdrachten dat het denkwerk van de subgroepjes wordt geïntegreerd in het eindresultaat op een manier dat makkelijk volgende stappen kunnen worden gezet met draagvlak.

Deze werkvorm is ideaal voor o.a. uitwerking van ideeën, plannen maken, programma start-ups en leersessies.

Workshop Mapping als onderdeel van een bijeenkomst

Hoe moeten de bezoekers weglopen na een bijeenkomst? Wat moeten de bezoekers minimaal hebben gedaan, gehoord, geleerd en/of ervaren? Neem contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvend intake- of adviesgesprek om zo meer uit een bijeenkomst te halen. Hoe past Workshop Mapping in een bestaand programma van een bijeenkomst? Neem contact op via telefoonnummer 070 707 1355, of via:

[button link=”https://connectionofminds.com/contact/” size=”medium” color=”orange” target=”_self”]Neem contact op met een adviseur[/button]

 

[portfolio projects=”3″ title=”Laatste Workshop Mapping projecten” show_title=”yes” columns=”4″ filters=”Workshop Mapping”]