Thinking Table Diner Pensant

De Thinking Table Diner Pensant formule is speciaal bedoeld voor grote groepen. Ideaal voor Stakeholderbijeenkomsten, Client Loyalty bijeenkomsten en expertsessies.

Thinking Table Diner Pensant 1

Dit is een variant op de Thinking Table en in deze formule kunnen tot wel vijftien tafels worden gebruikt met maximaal twaalf deelnemers per tafel. Hierbij gaan per tafel, onder begeleiding van Moderator(en) en LiveMindMapper(s), de deelnemers met elkaar in gesprek over een uitdaging of vraagstuk in passende ambiance en onder het genot van een hapje en een drankje.

Er zijn een aantal rondes waarin deelnemers met elkaar in gesprek gaan en waarbij de moderator het beste uit de mensen haalt en de LiveMindMapper alles vastlegt en de rode draad in beeld houdt. De deelnemers kunnen per ronde wisselen van plek of zelfs van tafel wisselen, bijvoorbeeld vlak voor het voor- hoofd en nagerecht. Een ronde kan kort worden ingeleid door een spreker (maximaal tien minuten) die bijvoorbeeld een stelling, open vraag of trend bespreekt. Aan het einde van de ronden worden de resultaten uit alle groepen weergeven. Tijdens deze sessies zijn de deelresultaten al zichtbaar op een groot beamerscherm vooraan in de zaal of op de diverse plasmaschermen aan de rand van de zaal, die als inspiratie voor andere groepen kunnen dienen.

Thinking Table Diner Pensant als onderdeel van een bijeenkomst

Hoe moeten de bezoekers weglopen na een bijeenkomst? Wat moeten de bezoekers minimaal hebben gedaan, gehoord, geleerd en/ of ervaren? Neem contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvend intake- of adviesgesprek om zo meer uit een bijeenkomst te halen. Hoe past de Thinking Table Diner Pensant in een bestaand programma van een bijeenkomst? Neem contact op via telefoonnummer 070 707 1355, of via:

[button link=”https://connectionofminds.com/contact/” size=”medium” color=”orange” target=”_self”]Neem contact op met een adviseur[/button]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *