Training LiveMindMapper

Herkenbaar?

In deze training leer jij hoe je electronisch mindmappen kan inzetten om bijeenkomsten interactief te visualiseren voor het verkrijgen van draagvlak, vergroten van de creativiteit en het ontsluiten van het ‘collectieve brein’. Om aan deze training te kunnen deelnemen ben je al een geoefend digitaal mindmapper. In het kort herhalen we de basis over mindmappen en faciliteren. Mindmappen is al decennia lang een van de meest gebruikte technieken voor het krijgen van overzicht, het stimuleren van creatief denken en verbeteren van je geheugen en probleemoplossend vermogen.

[box style=”1″]
[custom_table style=”2″]

Type: Training
Instroomniveau: Basis training mindmapping gevolgd
Voorkennis: Kennis en ervaring met MindMappen en software
Investering: € 545,00 per persoon excl. BTW als in-company(*). € 595,00 p.p.
Datum: Neem contact met ons op
Tijd: 09.30 tot 17.00
Locatie: Bazarstraat 3, Den Haag of incompany (v.a. 5 personen)
Groepsarrangement/ in-company: Neem contact met ons op

[/custom_table]

[button link=”https://connectionofminds.com/contact/” size=”medium” color=”green”]Ja ik meld mij/ ons aan[/button]
[/box]

[tabgroup]
[tab title=”Inleiding”]

Voor wie?

Voor iedereen die werkzaam is bij een evenementen en organisatiebureau, communicatieadviesbureaus, organisatieadviesbureaus, afdelingen binnen organisaties die bijeenkomsten, congressen of evenementen organiseren, zelfstandigen en overige consultants.
[/tab]
[tab title=”Programma” icon=”file”]

Wat leer je?

Het programma bestaat uit 2 losse dagdelen en een praktijk examen. Tussen de twee dagdelen wordt je geacht te oefenen met het Live Digital Mapping.

Deel 1

Voordat deel 1, begint krijg je een link naar een online leermodule die je vast kunt bekijken en doornemen. Deel 1 start met een korte herhaling over de werking van de hersenen en tips hoe je het beste kunt faciliteren. Een kleine oefening met handmatig Live Digital Mapping wordt opgevolgd met diverse oefeningen voor digitaal Live Digital Mapping. Door een aantal situaties ervaar je hoe het is om te Live Digital Mapping.  Je leert de zin en de onzin van ordeningen en we gaan het ‘collectieve brein’ van de groep vastleggen. Hierna gaan we de tips voor de Livemindmapper en moderator behandelen.

Deel 2

Tussen deel 1 en 2 krijg je weer wat huiswerk met leuke links naar filmpjes en interessante stof in de vorm van mindmap boekuittreksels. Tijdens deel 2 gaan we op een intensievere manier oefenen als professionele LiveMindMapper, eerst alleen later ook in de rol van de moderator. Zo leer je ook hoe je het samenspel zo kan doen dat je het maximale uit een groep kan halen.

Benodigdheden

Voor deze training heb je een laptop nodig met een (trial)versie van MindManager 2012 of hoger. Je gaat je praktijkexamen doen met je eigen laptop dus het is van belang dat je een betrouwbare laptop met software hebt.

Na de training

  • Je hebt mindmappen als denktechniek geleerd en opgefrist waar je dit allemaal voor kunt gebruiken;
  • Je hebt waardevolle tips gekregen over leren leren, geheugenprincipes en het gebruik van associaties;
  • Je bent beter in staat om hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden;
  • Je bent instaat om eenvoudige bijeenkomsten zelfstandig te Live Digital Mapping. Je kunt je aansluiten bij het team van LiveMindMappers van Connection of Minds.

[/tab]

[tab title=”Trainer”]De trainer is Alexis van Dam.

Alexis is facilitator (LiveMindMapper en Moderator) bij Connection of Minds. Daarnaast is hij Event/ Meeting Designer en helpt hij organisatoren meer te halen uit bijeenkomsten door passende Meeting Designs te ontwerpen.[/tab]
[tab title=”Vervolg”]
Meer ervaring opdoen met slimmer je werk organiseren: 3 daagse Smart Reset Series (SRS)

[/tab]
[tab title=”Reviews”]
“Innovatieve manier van digitaal visueel faciliteren”

“Live Digital Mapping sluit door structuur goed aan bij het visueel rapporteren tijdens bijeenkomsten ”

[/tab]
[/tabgroup]