Haal meer uit bijeenkomsten: vergaderingen, brainstorms, events & congressen.

Jumpteam toekomstvisie brainstormsessies

Project Description

Bijeenkomst

De avonden van 13 en 15 december 2011 werden door brandingsportvereniging Jumpteam uit Scheveningen uitgetrokken om met het bestuur en de leden gezamelijk te brainstormen. Hoofddoel van de eerste sessie was een beeld te krijgen van wat de vereniging en leden zouden willen doen, hebben en zijn in de komende jaren. De sessie op 15 december was gekozen om te brainstormen over de nieuw te ontwerpen en te bouwen accommodatie.

Opdracht en uitvoering

Beide sessies werden ondersteund door middel van LiveMindMapping. Deelnemers konden vrijuit zeggen wat ze dachten en zagen alle sleutelwoorden terugkomen op het beamerscherm. De groep heeft daarna met moderator Jerre Lubberts de sleutelwoorden geclusterd tot enkele overzichtelijke mindmaps. Dit zorgde voor veel draagvlak doordat de gehele groep letterlijk ‘the big picture’ zag.

Nadien zijn de resultaten als klikbare mindmaps online geplaatst. De aanwezigen en ook de leden die niet aanwezig waren kunnen zo de resultaten nog eens terug zien.

Resultaten

Hieronder staan de links naar de hoofdmindmaps van de 2 sessies. Vanuit beiden kunnen alle mindmaps bekeken worden. Bekijk de resultaten van 13 december en bekijk de resultaten van 15 december hier.

 

Project Details

  • Client Jumpteam
  • Date 13 december 2011
  • Tags Brainstorms, Modereren
Launch Project
Back to Top