Haal meer uit bijeenkomsten: vergaderingen, brainstorms, events & congressen.

Dag van de Toegevoegde Waarde 2010

Project Description

Bijeenkomst

De tweede editie van ‘Dag van de Toegevoegde Waarde’ (DvdTW) beloofde een dag te zijn met gegarandeerd 25 bruikbare tips! Ruim 130 meeting professionals hebben hun kennis met elkaar gedeeld in de Media Plaza van Jaarbeurs Utrecht. Een divers programma met workshops, powersessies en pitches. World of Minds was erbij om de tips uit de Superbrainstorm te LiveMindMappen en een presentatie te geven over de kracht van LiveMindMapping voor events.

De uitdaging voor de organisatie (Congreswereld) lag in de belofte om -tezamen met de sprekers, deelnemers en partners- minimaal 25 direct bruikbare tips uit de dag te halen. Met een divers en interactief programma, leek die belofte al vroeg op de dag waargemaakt te worden! Het programma bestond uit presentaties in Pecha Kucha stijl door onder andere Erik Peekel van Aaaaha! The Actor Factory en Xander Kranenburg van LiveSolutions. Verder konden de deelnemers meedoen aan verschillende workshops en powersessies en hun mening geven over pitches van sprekers en verschillende stellingen door middel van stemkastjes.

Resultaat

Bekijk onderstaande video voor een impressie.

23 bruikbare tips uit de Superbrainstorm

De Superbrainstorm gaf de deelnemers de gelegenheid om met elkaar waardevolle tips en ervaringen te delen. Aan de hand van vier onderwerpen raakten mensen met elkaar in gesprek over congressen en events. Dit werd in de zaal visueel vastgelegd door middel van LiveMindMapping door citizens Mathieu van der Wal en Josse Lubberts van World of Minds. In steekwoorden werden hoofd- en bijzaken vastgelegd om de interactie te bevorderen en ontstond er een gezamenlijk beeld van de groep. Alleen al uit deze sessie zijn 23 tips gehaald, overzichtelijk georganiseerd in een mindmap!

Project Details

  • Client Congreswereld
  • Date 13 december 2010
  • Tags Brainstorms, Events en congressen, Keynote Mapping, Spreken
Launch Project

Related Projects

Back to Top