Haal meer uit bijeenkomsten: vergaderingen, brainstorms, events & congressen.

Evenementen Contact 2015

Project Description

Evenementcontact 2015 vond plaats op 12 februari 2015 in het Taets Art and Event Park te Zaandam. Dit is een eendaags beursconcept speciaal voor de evenementenbranche. Als winnaar van de Live Communication Award, de Gouden Giraffe, in de categorie Beste Beursconcept wordt er veel nadruk gelegd op kwaliteit, efficiëntie, inspiratie en innovatie. De kwalitatief inhoudelijke opzet van de beurs vloeit voort uit de unieke opstelling van identieke stands voor de exposanten, waarbij de bedrijfspresentatie slechts zichtbaar is op één groot doek. Dit zorgt voor een gevoel van gelijkwaardigheid en legt de focus op de inhoud.

LiveMindmapping offscreen

Een team van mindmappers was aanwezig op Evenementencontact 2015. De mindmappers hebben diverse kennis seminars vastgelegd in mindmaps. De vastgelegde kennis seminars zijn: DELEN = LEREN, Boekpresentatie Het evenement dat niemand wil missen, Petje af voor congresmanagement, Event Sales, Meer effectiviteit in event organisatie,en  Eventmarketing en ROI bij beursdeelname.

De mindmaps van de seminars laten op een overzichtelijke en efficiënte manier zien waar de seminar over ging en wat de hoofd- en bijzaken waren. Voor de deelnemers van de seminars is het een handige manier om snel de hoogtepunten van de seminar terug te lezen, maar voor iedereen die er niet bij is geweest wordt zo toch ook duidelijk waar het over ging.

Idea Donation Center

Tijdens Evenementcontact heeft Connection of Minds ook gebruik gemaakt van de formule Idea Donation Center. Zo kunnen deelnemers en bezoekers op de dag zelf hun ideeën, tips en vragen direct vast laten leggen. Dit is effectief, omdat het dan direct wordt opgeslagen; de informatie kan eventueel ook direct op internet worden geplaatst. Als het gaat om sneller veranderen, kennis delen en vasthouden van ideeën, dan werkt dit het beste om direct en live te doen. Het vragen om deze informatie later in te sturen werkt vaak niet.

2015-02-12 EC Idea Donation Center

Resultaat

Bekijk de mindmaps van een aantal van de seminars hieronder. Via slideshare is de PDF te downloaden en scherper te bekijken.

Interesse?

Neem via het onderstaande formulier contact op met een van de eventadviseurs van Connection of Minds.
Vanzelfsprekend is het ook mogelijk een van onze adviseurs te bellen via: 070 707 1355 (vraag naar Alexis of Jerre).

Project Details

  • Client Branche Contact
  • Date 12 februari 2015
  • Tags Events en congressen, Idea Donation Center

Related Projects

Back to Top