Haal meer uit bijeenkomsten: vergaderingen, brainstorms, events & congressen.

MPI NL Conference 2015 Evenemens

Project Description

Met nog maar een paar dagen te gaan, zijn wij nu al enthousiast over het MPI NL Conference 2015 met thema Evenemens dat op 30 maart a.s. plaatsvindt. Dit jaar neemt een delegatie van Connection of Minds niet alleen deel aan het jaarlijkse inspiratiedag van MPI Nederland, maar ook aan het netwerkprogramma op zondag. Twee dagen om met vakgenoten te praten over trends in de eventbranche en hoe men het meeste uit bijeenkomsten kan halen – heerlijk!

Haal meer uit Bijeenkomsten

Stel je voor dat je een evenement kan organiseren, dat doorgaat na afloop van het event. Of dat je een vergadering initieert dat sneller en efficiënter verloopt, en ook visueel wordt vastgelegd. Connection of Minds haalt meer uit bijeenkomsten door interactie te creëren met en tussen de deelnemers, door middel van (live) mindmapping. Het gebruik van mindmapping zorgt ervoor dat deelnemers in minder tijd meer kennis uitwisselen en daarom ook op langere termijn productiever wordt gewerkt.

Idea Donation Center

Kom langs op onze stand om van gedachten te wisselen en te zien hoe mindmapping inzetten op diverse bijeenkomsten. Ervaar ook in de praktijk hoe ons Idea Donation Center toegevoegde waarde biedt aan evenementen. Wij hopen samen met de bezoekers, maar ook organisatoren en andere leveranciers van bijeenkomsten, productieve netwerkdagen tegemoet te gaan!

Open Space bijeenkomst

Tijdens drie rondes gaan wij met bezoekers in dialoog over onderwerpen zoals social media en events. Tijdens deze sessies wordt de input vastgelegd d.m.v. LiveMindMapping. Aan het einde van de dag wordt de opbrengst van deze sessies en het IDC plenaire teruggekoppeld. Bekijk de mindmaps via de tabjes hieronder. Via slideshare is de PDF te downloaden en scherper te bekijken.

MPI NL Conference 2015 Evenemens Hybride deel

Tijdens de ochtend brengen wij d.m.v. Live Broadcast MindMapping direct de inzichten online. Je kunt ons gedurende het programma live hieronder volgen.

Keynote 1: Rembrance for Flight MH17, Olivier Monod de Froideville & Sandor van Geelen

Keynote 2: The position of humans in space and time, Govert Schilling

Keynote 3: Dare to be feminin!, Kaouthar Darmoni

Project Details

  • Client MPI NL & NetwerpApp
  • Date 31 maart 2015
  • Tags Events en congressen, Idea Donation Center, International, LiveMapping Broadcast, Open Mind Space

Related Projects

Back to Top