Haal meer uit bijeenkomsten: vergaderingen, brainstorms, events & congressen.

Troonrede 2013 mindmap

Project Description

Op 17 september 2013 is het zo ver. De eerste troonrede die wordt uitgesproken door onze Koning. Connection of Minds zal op Prinsjesdag de eerste troonrede die wordt voorgelezen door Koning Willem-Alexander live, online vastleggen in een mindmap. Terwijl de Koning de belangrijkste plannen voor het komende jaar bekend maak zal de essentie hiervan online voor iedereen te volgen zijn. De troonrede wordt zo beschikbaar gemaakt voor iedereen die niet in staat is de troonrede via radio of TV alsmede voor doven en slechthorenden.

Wat is een mindmap?

‘Een mindmap is een visueel diagram dat gebruikt wordt om informatie vast te leggen en te organiseren op een manier die past bij hoe onze hersenen van nature werken’ Een mindmap stimuleert het geheugen, het associatief- en probleemoplossend vermogen. Hierdoor zal er direct tijdens de troonrede al inzicht ontstaan in de plannen van de regering.

Troonrede 2013 mindmap

Met plus-teken en min-teken kunt u in en en uitzoomen. Met de cursor kunt u de map beter bekijken mocht deze uit het scherm lopen. Na afloop komt er een PDF download beschikbaar. Wij gebruiken MindMeister om de mindmap live te kunnen uitzenden.

Om de mindmap in het groot te zien, drukt op het icoontje rechts naast de min in de onderste balk.


Create your own mind maps at MindMeister.

Bekijk de originele tekst hier.

Download de PDF map via deze link

 

Persbericht

Lees het persbericht wat is uitgegaan voorafgaand aan de Troonrede 2013.

Connection of Minds

Om de troonrede direct live te mindmappen maken wij gebruikt van de volgende hybrid event technologie: Live Digital Mapping BroadcastIdea Donation Center.

Wil je meer weten over hoe Connection of Minds kan helpen om meer uit bijeenkomsten te halen? Maak een keuze hieronder, of bel met 070 707 13 55.

Wat is een mind map? Wat is Live Digital Mapping? Neem contact op

Project Details

  • Client World of Minds
  • Date 17 september 2013
  • Tags Live Digital Mapping Broadcast

Related Projects

Back to Top