Haal meer uit bijeenkomsten: vergaderingen, brainstorms, events & congressen.

Veranderingen bij lokale overheid 2013

Project Description

Op 30 oktober 2013 vond voor de 7e keer De grote dag van de kleine gemeente plaats. Dit jaarlijks terugkeren congres wordt georganiseerd door Reed Business Events. Tijdens dit congres lag de focus op het omgaan met veranderingen voor de lokale overheid.

Programma

Hella Hueck, presentator bij RTL, opende de dag. De burgemeester van Bunnik, waar het congres plaatsvond, schetste het een beeld van uitdagingen waar een kleinere gemeente mee speelt. De keynote werd gehouden door Jan van Setten en ging over: Omgaan met veranderingen bij de lokale overheid: Hoe krijg ik ze zover? Jan van Setten is Directeur van de Business Innovation Group. Tijdens de keynote behandelde hij o.a. wij zijn gebouwd op permanente verandering: waar of niet waar? De kracht van samenwerking: hoe creëer je draagvlak zonder dwang? Eerste hulp bij weerstand. Hierna waren 2 rondes met verdiepingssesies.

LiveMindMapping

Connection of Minds heeft van de opening, de keynote en de verdiepingssessie over de HNW praktijkvoorbeelden uit Rotterdam (Lucianne Vermeulen) mindmaps gemaakt.

Mindmap HNW praktijkvoorbeelden uit Rotterdam (Lucianne Vermeulen)

Bijeenkomst laten LiveMindMappen?

Advies over hoe je meer uit een bijeenkomst kunt halen, neem contact op met een van onze adviseurs via 070 707 1355 of via:

Neem contact op met een adviseur

Project Details

  • Client Gemeente Rotterdam
  • Date 30 oktober 2013
  • Tags Events en congressen, Keynote Mapping
Launch Project

Related Projects

Back to Top