Bedankt voor de factsheet aanvraag

CoMFact-sheetBedankt voor het aanvragen van de Connection of Minds factsheet. Naar het opgegeven e-mailadres is een e-mail verzonden met daarin de link naar onze factsheet. Mocht deze niet goed zijn binnengekomen, kijk dan even in de spamfolder of neem anders s.v.p. contact met ons op. In de tussentijd, neem een kijkje op onze showcasepagina met een aantal voorbeelden over hoe wij meer interactie en draagvlak realiseren tijdens:

[callout title=”Idea Donation Center” button=”Idea Donation Center” link=”https://connectionofminds.com/formules/idea-donation-center/” buttoncolor=”green” target=”_self”]

Idea Donation CenterHet Idea Donation Center wordt vaak ingezet op grotere events om de ideeën, tips en vragen van bezoekers op de dag zelf vast te laten leggen. Een van de vragen zou kunnen zijn: welke uitdagingen hebben de deelnemers? Input wordt direct weergegeven op de aanwezige schermen en vormt als het ware een springplank voor volgende passanten om op in te haken en voort te bouwen. Daarnaast prikkelt het voorbijgangers om op een creatieve en uitnodigende manier meningen en ervaringen uit te wisselen of stil te staan bij een bepaald vraagstuk.

De schermen zijn zo gepositioneerd dat men van alle kanten mee kan kijken, hetgeen omstanders in de gelegenheid stelt eenvoudig deel te nemen aan het gesprek. Dit alles wordt vastgelegd door de aanwezige LiveMindmapper en achteraf opgeleverd aan de organisatie om naar eigen inzicht te (her-)gebruiken of als kleurrijke visual terug te geven aan de bezoekers.

[/callout]

[hr margin=”40px 0px 40px 0px”]

[portfolio projects=”3″ title=”Laatste cases” show_title=”yes” columns=”4″ filters=”all”]

[blog posts=”3″ title=”Laatste artikelen” show_title=”yes”]