Haal meer uit bijeenkomsten: vergaderingen, brainstorms, events & congressen.

De Dag van het Evenement 2014

Content creatie

Project Description

De Dag van het Evenement vindt plaats op 9 december 2014 in de Broodfabriek te Rijswijk. De Dag van het Evenement beslaat twee dagdelen en gaat om de kracht van live communicatie en eventmarketing. De dag staat in het licht van promotie van de eventmarketing. Tijdens de ochtend vinden er diverse presentaties en lezingen plaats. In het middagdeel staan de trends voor 2015 centraal en netwerken met de branche.

Tips van sprekers inzichtelijk

Een team van mindmappers van Connection of Minds maakt de presentaties inzichtelijk door de hoofd- en bijzaken te visualiseren en te structureren in mindmaps. Deze LiveMindMaps worden na afloop met de deelnemers gedeeld. Op deze manier gaan er geen tips, inzichten, ideeën verloren en kan men deze in de praktijk toepassen.

 

Gezamenlijk de trends voor 2015 bepalen

Via een interactie formule (Idea Donation Center) brengen wij mensen samen om na te denken over vragen en de toekomst van het live communicatie en evenementen-vak. Journalist Ellen van Ree van Eventbranche gaat het gesprek aan, de moderator en LiveMindMapper van Connection of Minds visualiseren dit direct aan tafel zodat men direct kan meekijken, corrigeren en aanvullen. Een vorm van content creatie pur-sang. Deze aanpak passen wij veelvuldig toe op grotere (hybride) events (zoals TEDx) om deelnemers en bezoekers op de dag zelf hun ideeën, tips, vragen direct vast te laten leggen. Dit is effectief, omdat het dan direct wordt opgeslagen; de informatie kan eventueel ook direct op internet worden geplaatst. Als het gaat om sneller veranderenkennis delen en vasthouden van ideeën, dan werkt dit het beste om direct en live te doen. Het vragen om deze informatie later in te sturen werkt vaak niet.

Video impresse

Foto’s

Elders

Lees het artikel op EventBranche

Project Details

  • Client Eventbranche
  • Date 8 december 2014
  • Tags Events en congressen, Idea Donation Center, Thinking Table
Launch Project

Related Projects

Response (1)

  1. […] zijn er een hele berg tips voor de moderator (zoals we die hier al eerder hebben gepubliceerd), die nog niet met een LiveMindMapper hebben […]

Back to Top