Haal meer uit bijeenkomsten: vergaderingen, brainstorms, events & congressen.

Haagsch College Europese Energie

Project Description

Op 17 november 2014 organiseerde Haagsch College samen met Leiden Universiteit Campus Den Haag en het Montesquieu Instituut het Grote Europese Energie College met spreker Ruud Lubbers. Het thema van de avond was: Het militaire Rusland en vormt Rusland een serieuze militaire bedreiging? Bekijk andere Haagsch College mindmaps.

Het Grote Europese Energie College

Door de spanningen met Rusland is het Europese energievraagstuk actueler dan ooit. In Brussel wordt al lang nagedacht over een Europese Energie Unie. Deze lijkt dichterbij te komen nu uitgesproken voorstanders de nieuwe voorzitters van de EC en de Europese Raad zijn. Worden we binnenkort minder afhankelijk van Russisch gas en olie uit het Midden-Oosten?

Ruud Lubbers ging in op de vraag hoe zo’n Energie Unie eruit moet zien. Ook sprak hij over het belang van samenhang op het gebied van energiebeleid, groene groei en klimaatverandering. Lubbers begon in 1973 als minister voor Economie en Energie. Als premier tekende hij na de Koude Oorlog voor het Energy Charter for Europe. Meer info zie Haagsch College.

Bekijk de mindmap Haagsch College

Haagsch College NAVO mindmap

Bekijk de mindmap van het Haagsch College Europese Energie. Deze mindmap is chronologisch van opzet en volgt het college. Deze mindmap geeft een compacte weergave van de kennis, inzichten en verbanden van het college.
Bekijk de samenvattende mindmap via tabje 1. Via slideshare is de PDF te downloaden en scherper te bekijken.
Bekijk de volledige mindmap met Q&A als website via tabje 2.

Bekijk de video

 

Interesse gewerkt over mindmapping?

Neem contact met ons op via onderstaande formulier, of bel met 070 707 1355

Project Details

  • Client Haagsch College
  • Date 17 november 2014
  • Tags Haagsch College
Launch Project

Related Projects

Back to Top