Haal meer uit bijeenkomsten: vergaderingen, brainstorms, events & congressen.

Haagsch College De macht van de Eerste Kamer

Project Description

Het Haagsch College organiseerde samen met Leiden Universiteit Campus Den Haag en het Montesquieu Instituut het Haagsch College met spreker Hans Wiegel. Het thema van de avond was: de Nacht van Wiegel en de macht van de Eerste Kamer. Bekijk andere Haagsch College mindmaps.

Haagsch College – De macht van de Eerste Kamer

Zetten de Provinciale Statenverkiezingen 2015 politiek Den Haag op zijn kop? Dat is de grote vraag voor de verkiezingen op 18 maart 2015. Want welke invloed krijgt de nieuwe samenstelling van de Eerste Kamer op het kabinetsbeleid? Twee dagen voor de verkiezingen geeft Hans Wiegel een college over de rol en de macht van de Eerste Kamer. Het wordt geen nachtwerk dit keer, maar wel een mooie Avond van Wiegel. Wiegel was onder andere vice-premier, fractievoorzitter en Eerste Kamerlid voor de VVD. Zie meer info op Haagsch College.

Haagsch College De macht van de Eerste Kamer mindmap

Bekijk de mindmap van het HHaagsch College De macht van de Eerste Kamer. Deze mindmap is chronologisch van opzet en volgt het college. Deze mindmap geeft een compacte weergave van de kennis, inzichten en verbanden van het college.
Bekijk de samenvattende mindmap via tabje 1. Via slideshare is de PDF te downloaden en scherper te bekijken.
Bekijk de volledige mindmap met Q&A als website via tabje 2.

 

Interesse gewerkt over mindmapping?

Neem contact met ons op via onderstaande formulier, of bel met 070 707 1355

Related Projects

Back to Top