Haal meer uit bijeenkomsten: vergaderingen, brainstorms, events & congressen.

Troonrede 2012 mindmap

Project Description

Elke derde dinsdag van september draagt de Koningin de Troonrede voor in de Ridderzaal op het Binnenhof. In de Troonrede staan de belangrijkste plannen van de regering van het komende jaar. Voor ‘visual thinkers’ (beeldenkers) hebben we besloten om hier meer beleving aan te geven. Hierdoor ontstond er direct tijdens de troonrede al gelijk inzicht in de plannen van de regering. De hoofd- en bijzaken werden direct zichtbaar gemaakt waardoor er meer overzicht ontstond.

Uitvoering

Live tijdens de uitzending heeft Alexis van Dam van Connection of Minds met MindMeister de mindmap van de troonreden gemaakt. MindMeister is een online mindmap tool die het mogelijk maakt realtime de mindap op internet te publiceren waardoor mensen van seconden tot seconden de mindmap zien worden geüpdate.

Troonrede 2012 mindmap

Bekijk de MindMeister mindmap van de troonrede.

PDF

Direct na de troonreden was de mindmap gereed. In een tweede slag hebben van de MindMeister map een PDF gemaakt.

Connection of Minds

Om de troonrede direct live te mindmappen maken wij gebruikt van de volgende hybrid event technologie: LiveMapping BroadcastIdea Donation Center.

Wil je meer weten over hoe Connection of Minds kan helpen om meer uit bijeenkomsten te halen? Maak een keuze hieronder, of bel met 070 707 13 55.

Wat is een mind map? Wat is LiveMindMapping? Neem contact op

Project Details

  • Client World of Minds
  • Date 18 september 2012
  • Tags LiveMapping Broadcast
Launch Project

Related Projects

Back to Top