Haal meer uit bijeenkomsten: vergaderingen, brainstorms, events & congressen.

MindMapping het jaarcongres van Logeion is topsport

Project Description

Op donderdag 5 juni 2014 was het jaarcongres van Logeion, dit jaar met als thema “Communicatie is topsport”. Met een echte warming up bij de opening van het congres, in de vorm van een dans door Introdans, werd de dag ook echte topsport voor de deelnemers. Connection of Minds was tijdens deze dag vertegenwoordigd door twee LiveMindMappers om de dag visueel vast te leggen in mindmaps.

Jaarcongres van Logeion: Communicatie is topsport

De dag was opgedeeld in een aantal delen; na de plenaire opening waren er verschillende deelsessies. Tijdens de lunch werden er verschillende organisaties en opleidingen in het zonnetje gezet, waarna de dag werd vervolgd door andere deelsessies. De dag werd afgesloten door een plenaire sessie met een mystery guest; dé communicatievrouw van het jaar!

Kennis uit plenaire en parallele sessies in beeld

De plenaire sesies en de verschillende deelsessies zijn vastgelegd in mindmaps door de MindMappers van Connection of Minds. De meest opvallende deelsessies waren die over Gamification, Nudging en het samenkomen van vorm en inhoud. Deze laatste sessie was nog een uitdaging om vast te leggen; een creatief gesprek over de huidige manier van communiceren in de communicatiewereld dat van onderwerp naar onderwerp sprong. Ook Gamification heeft de aandacht getrokken van de MindMappers.

Nudging was een van de belangrijke, terugkerende thema’s van het jaarcongres van Logeion. Nudging is een vorm van de beïnvloeding van het onbewuste gedrag. Hier is een aantal keer over gesproken, waaronder door Rik Riezebos. Het resultaat van het (live)verslag van de MindMapper is via de speciale website in de vorm van een minimap  te vinden. Kijk eens naar het resultaat.
logeion-webexport

Toegevoegde waarde van LiveMindMappen

Het LiveMindMappen heeft tijdens het jaarcongres van Logeion ook haar toegevoegde waarde laten zien. Met een aantal mindmaps heeft Connection of Minds een verslag weten te maken van een succesvol jaarcongres. Met als slogan Fired Up, Ready to Go! waren niet alleen de LiveMindMappers tijdens dit evenement enthousiast, maar ook de deelnemers reageerden enthousiast op de live gecreëerde mindmaps. Zij zagen hierin hun input in de verschillende sessies terugkomen en een samenvatting van wat ze hadden gehoord.

Visualiseer een event en maak kennis deelbaar

Een live verslag van een evenement/ congres, brainstorm of vergadering? Neem eens contact op met Connection of Minds zodat we samen kunnen bekijken welke formule het beste bij uw evenement past!

 

Neem contact op met een adviseur

Project Details

  • Client Logeion
  • Date 2 juni 2014
  • Tags Events en congressen, Keynote Mapping
Launch Project

Related Projects

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top